Diákhitel

A Diákhitel felvétele felelős döntés!

A Diákhitel hosszú távú pénzügyi elköteleződés. Mielőtt felvennéd tájékozódj alaposan, különös tekintettel a kockázatokra.

Amit minden hitelfelvevőnek érdemes tudnia!

A továbbtanulás anyagi vonzatai

Ebben segítségedre lehet felsőoktatási kalkulátor, amely segítségével képet kaphatsz arról, hogy mennyibe fog kerülni egy féléved az intézményedben!

Miért előnyös a Diákhitel?

A Diákhitel, egy speciális, a felsőoktatásban résztvevő hallgatók számára igényelhető alacsony kamat mellett nyújtott kölcsön. Célja, hogy azon fiataloknak nyújtson pénzügyi lehetőséget, akik diplomát szeretnének szerezni, de a tanuláshoz szükséges források csupán részben, vagy egyáltalán nem állnak rendelkezésükre. A hitel igényléséhez nincs szükség igazolt jövedelemre, nem kell kezes, sem egyéb fedezet.

Miért előnyös a Diákhitel1?
Miért előnyös a Diákhitel2?
Diákhitel példaképek

Felvehetem a Diákhitelt?

Ösztöndíjas és önköltséges képzésben részt vevő hallgató is, akár nappali, akár esti, akár levelező tagozaton vagy távoktatásos formában tanul, ha 45. életévét még nem töltötte be.* (Önköltséges: A 2011. évi CCIV. törvény (Felsőoktatási törvény) 46 §-a szerinti hallgatói költségviselési forma, mely a 2012/2013 őszi félévében, vagy azután beiratkozott hallgatókra vonatkozik.)

Infovideó a Diákhitelek igényléséről
*A további feltételekről itt olvashatsz

Melyik Diákhitelt vegyem fel?

Nézd meg videóinkat, amelyek segítségével gyors betekintést kapsz a Diákhitelek felhasználhatóságáról:

A Diákhitel1 és a Diákhitel2 összehasonlítása

A Diákhitel1 jellemzői
A Diákhitel2 jellemzői

Mennyit kell törlesztenem?

A kalkulátor segítségével megbecsülheted, hogy várhatóan mennyi idő alatt és mekkora törlesztőrészletekkel fizetheted vissza a Diákhitelt.

Diákhitel1 kalkulátor
Diákhitel2 kalkulátor

Tájékozódj további részletekről a diakhitel.hu oldalon!

Hogyan jutok a Diákhitelhez?

Ha nem találsz választ kérdéseidre használd online ügyfélszolgálatunkat, telefonálj vagy keress bennünket személyes ügyfélszolgálatunkon. Tájékozódj, érdeklődj, intézkedj!

Hatékony és gyors ügyintézés = Diákhitel Direkt

Részletes információk:

Hogyan juthatsz a Diákhitel1-hez?
Hogyan juthatsz a Diákhitel2-höz?

 

Forrás