Gyűjtőszámla információk

A Tan Kapuja Buddhista Főiskola gyűjtőszámla száma:

10403181-00029921-00000007

Mit kell írni a közlemény rovatba utaláskor?

A bankban a kitöltéskor ügyelni kell arra, hogy a Közlemény mező elején legyen: NK-saját neptun kód (Pl.: NK-ABC123) Ha szóköz, vagy bármi más karakter szerepel a mező elején, a rendszer nem ismeri fel a befizetőt, a beérkezett összeget manuálisan kell azonosítanunk, ami meghosszabbítja a feldolgozás idejét.

Milyen adatokat kell megadni, ha külföldi számlaszámról utalok a gyűjtőszámlára?

Számlatulajdonos neve: A Tan Kapuja Buddhista Főiskola

IBAN szám: HU73 10403181-00029921-00000007

SWIFT KÓD: OKHBHUHB

Közlemény rovat: NK-ABC123, Saját Neve (ahol ABC123 helyén a saját Neptun kódja szerepel)

Van-e lehetőség Neptun gyűjtőszámla egyenleg készpénzes befizetéssel történő felöltésére?

Nincs erre lehetőség! Az egyéni gyűjtőszámla feltöltése csak banki átutalással történhet! Más utalási formákat (postai csekkes, készpénz befizetés, VIBER utalás) nem áll módunkban elfogadni.

Hogyan tudom a gyűjtőszámlára befizetett összeget visszautalni?

A gyűjtőszámlára befizetett összeg visszautalására a Pénzügyek -> Tranzakciós lista menüpontban van lehetőség. A felületen először ki kell választani a "Gyűjtőszámlák:" felirat mellett a gyűjtőszámla számát, majd ezután megjelenik kicsit lejjebb a "Visszautalás" gomb.

A gombra kattintás után az ablakban ki kell tölteni a visszautalandó összeget, valamint ki kell választani a célbankszámla számát.

Nem a megfelelő jogcímre fizettem be a Neptunon keresztül. Akkor ez az összeg elveszett?

Még ebben az esetben is van megoldás! A honlapról letölthető formanyomtatvány kitöltésével lehet kérvényezni a hibásan átutalt összeg sztornózását. A kitöltött lapot a Tanulmányi Osztályon kell leadni. Elbírálás után az kb. 1-2 héten belül kerül vissza a saját bankszámlára.

Nem a Gyűjtőszámla számlaszámára fizettem be, hanem a Főiskola főszámlájára. Akkor ez az összeg elveszett?

A főszámlára érkezett hallgatói befizetéseket visszautaljuk arra a számlaszámra, amelyről az utalás érkezett. Ennek átfutási ideje 30 nap.

Sajnos nem jól töltöttem ki az átutalási megbízást. Hová került a pénzem?

Hibás kitöltés esetén - amennyiben a program egyáltalán nem tudja azonosítani a befizetést - az összeg függőszámlára kerül. A tanulmányi ügyintéződnek jelezd a problémát, hogy azonosítható legyen a befizetésed.

Mennyi idő alatt ér a pénzem a Neptun-os egyenlegemre?

A feldolgozási idő kb. 3 munkanap!